Gunilla Ivarsson Leg.Psykoterapeut

Jag arbetar med stödsamtal och psykoterapi på psykodynamisk grund, både kortare och längre kontakter. Det kan handla om relationsproblematik, ångest, depression samt andra kriser och svårigheter i livet. Tar emot vuxna, ungdomar och par. Har lång erfarenhet av familje/föräldra och tonårsproblematik och erbjuder även konsultationer och samtal kring dessa frågor.

Utbildning och arbetslivserfarenhet.

Jag är socionom (1986) och Leg.Psykoterapeut sedan 2005. Har vidareutbildning i Korttidsterapi samt grundkurser i Familje och Systemisk terapi.

Har främst arbetat inom Socialtjänst och Barn och Ungdomspsykiatri med inriktning på ungdomar och deras familjer. De senaste åren har jag parallellt haft privat mottagning där jag i huvudsak har haft vuxenterapier men även t.ex gruppverksamhet med barn som bevittnat våld. Idag är jag ”min egen” och arbetar 2 dagar i veckan på Vasahälsan samt 3 dagar på Falck Health Care.

Du/Ni är välkomna att ringa för tidsbeställning och frågor på 0734-225608. Jag återkommer inom några timmar om jag inte kan svara med en gång.

Comments are closed.